Over ons

Profiel

Veringmeier Verkeersmanagement is een onafhankelijk adviesbureau met een heldere visie op het gebied van permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij ondersteunen je bij de interpretatie van ingewikkelde wet- en regelgeving en zijn beeldbepalend in kwaliteit en maatwerk. Met onze software, cursussen en adviezen kan elk idee tot werkelijkheid worden gebracht.

Missie

“Wij willen het toepassen van verkeersmaatregelen makkelijker maken”

Dit doen wij door het overdragen van kennis via onze website verkeersmaatregelen.nl en ons uitgebreide cursusprogramma. Ook onze gebruiksvriendelijke software CADSIGN en instructieboekjes dragen bij aan acceptatie en toepassing van alle door regelgeving opgelegde verkeersmaatregelen.

Visie

“Elk verkeersplan wordt getekend met CADSIGN”

Werken aan de weg vraagt om duidelijke verkeersplannen, waarin veiligheid en bereikbaarheid gewaarborgd zijn. Met CADSIGN kan een professioneel afzettings- en omleidingsplan snel en nauwkeurig worden opgesteld. Ook permanente verkeersmaatregelen, zoals portalen, RVV- en onderborden, VRI’s en wegmarkeringen worden scherp in beeld gebracht.

Strategie

De opdrachtgever staat te allen tijde centraal. Voor ons is het de ultieme uitdaging om (op maat gemaakte) oplossingen te bieden voor het opstellen, toepassen en controleren van verkeersplannen. Hierbij staat voorop dat de werkprocessen snel en efficiënt worden doorlopen. Voor Veringmeier Verkeersmanagement is vernieuwing een continu proces. Zo worden van CADSIGN regelmatig nieuwe releases uitgebracht. In deze releases wordt niet alleen de techniek en wetgeving geüpdatet, maar wordt ook gehoor gegeven aan specifieke gebruikersverzoeken. Ontwikkelen en optimaliseren zijn hierbij sleutelwoorden. De dienstverlening wordt doorlopend uitgebreid en vernieuwd. Wij streven ernaar totaaloplossingen te bieden op het gebied van permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen. Software, training en advies vormen hierin een vanzelfsprekende eenheid.

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste wetgeving en publicaties, kritische blogs en een uitgebreid cursusprogramma. Ook maken we melding van nieuwe ontwikkelingen in CADSIGN en de daarvoor gehouden informatiebijeenkomsten en trainingen. Je ontvangt ongeveer tien keer per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste programmeurs die ons team willen versterken. Ben jij hierin geïnteresseerd mail dan naar verkeer@veringmeier.nl. Bekijk hier onze recente vacature voor een student Informatica die een bijbaan zoekt.

plugin verkeersplannen

Met CADSIGN kunnen snel en nauwkeurig verkeersplannen gemaakt worden van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen. Hierbij zie je daadwerkelijk op de tekening wat voor bord er moet komen, inclusief onderlinge schaalverhoudingen, aangepaste achtergrondschilden, symbolen en teksten.

verkeersmaatregelen

Onze site biedt een schat aan informatie over permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen. Kennispagina’s over de nieuwste wetgeving en publicaties, kritische blogs en een uitgebreid cursusprogramma stellen je in staat om verkeersmaatregelen makkelijk en correct toe te passen.

Ben jij klaar voor het echte werk? Je kunt pas werken in de openbare ruimte als het veilig en bereikbaar blijft!
Wij bieden je een volledig cursusprogramma voor tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen.
Via complete leergangen of losse cursussen maak je van jezelf een specialist tussen je vakgenoten.

© Veringmeier Verkeersmanagement BV