Trainingen

Razendsnel profijt halen uit de software?

Veringmeier Verkeersmanagement besteedt in haar software veel aandacht aan gebruiksgemak. Toch vraagt efficiënt omgaan met complex, nieuw gereedschap enige leer- en gewenningstijd. Onze productspecialisten kennen natuurlijk de beste manier van werken met CADSIGN en die brengen zij graag aan je over in praktijkgerichte trainingen. Dat verkort de leertijd aanzienlijk, zodat je met meer gemak en plezier werkt en je bedrijf sneller profijt heeft van de investering.

We helpen nieuwkomers én ervaren gebruikers

Werk je net met onze software? Dan geven we je graag een vliegende start, zodat je snel rendement haalt uit onze software. Daarnaast geven we ook de ervaren gebruiker graag een opfrisser. Door onze trainingen leer je best practices, betere technieken en handige toepassingen aan. Dat geeft de efficiency van werken een stevige impuls.

Training bij jou in de buurt

Veringmeier Verkeersmanagement organiseert de softwaretrainingen op goed geoutilleerde locaties. We beperken hierbij de trainingsgroepen tot acht deelnemers. Dat verzekert elke individuele deelnemer van voldoende aandacht voor zijn vragen.

De totale kosten hangen af van de trainingsduur: de tarieven bedragen per deelnemer € 375,00 voor een dag of € 195,00 voor een dagdeel, beide inclusief lunch.

In-company

Werken er vier of meer mensen met CADSIGN, dan is het al snel efficiënter en voordeliger om de training bij jou te organiseren. Bovendien kunnen we de training dan exact toesnijden op je eigen toepassingsgebied.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat:

Bel 0182 635 216 of stuur een e-mail.

© Veringmeier Verkeersmanagement BV