Support

Snel aan de slag

We hebben speciale instructievideo’s gemaakt, waarin de verschillende mogelijkheden worden uitgelegd. Stap voor stap kun je zien, hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren om het beste resultaat te krijgen.

Handleiding

Er is geen diepgaande kennis van AutoCAD nodig om met CADSIGN te kunnen werken. CADSIGN gebruikt zijn eigen interface met menu´s binnen AutoCAD. Bovendien is het programma zo opgebouwd dat zelfs een niet verkeerskundige gebruiker snel professionele en betrouwbare verkeersplannen kan maken. Na installatie van de plug-in kun je direct met het programma aan de slag. De software werkt geheel geïntegreerd in AutoCAD (géén LT-versie), AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Map. In de handleiding lees je hoe je met een minimaal aantal stappen snel tot de gewenste resultaten komt.

Trainingen

Veringmeier Verkeersmanagement besteedt in haar software veel aandacht aan gebruiksgemak. Toch vraagt efficiënt omgaan met complex, nieuw gereedschap enige leer- en gewenningstijd. Onze productspecialisten kennen natuurlijk de beste manier van werken met CADSIGN en die brengen zij graag aan je over in praktijkgerichte trainingen. Vergoot je kennis en doe extra technische vaardigheden op. Leer hoe je efficiënt met de software CADSIGN kunt werken. Meld je aan voor een instructieve en praktijkgerichte training voor nieuwkomers en ervaren CAD-gebruikers. Dat verkort de leertijd aanzienlijk, zodat je met meer gemak en plezier werkt en je bedrijf sneller profijt heeft van de investering.

  • Instructievideo’s

    Bekijk de instructievideo’s voor meer informatie over de werking van bepaalde functionaliteiten binnen CADSIGN.

  • Handleidingen

    Bekijk de beschikbare handleidingen voor CADSIGN.

CADSIGN-BASIC is net uit en er zijn op dit moment nog geen updates. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in CADSIGN en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Bestel hier alvast de eerste release, die je zeven dagen lang gratis mag proberen.

Met behulp van remote controlsoftware kunnen wij je computer op afstand bedienen. Samen kunnen wij dan je problemen bekijken en oplossen.

Wij kunnen eenvoudig met je meekijken, handelingen uitvoeren en je verder helpen.

© Veringmeier Verkeersmanagement BV